Условия за ползване на Bleware.com

Добре дошли на Bleware.com! Моля, внимателно прочетете тези Условия за ползване, преди да използвате нашия уебсайт. Чрез достъпа и използването на Bleware.com, вие приемате и се съгласявате да спазвате тези условия.

1. Приемане на условията

С достъпа до Bleware.com вие се съгласявате да спазвате тези Условия за ползване. Ако не сте съгласни с някоя от разпоредбите, моля, не използвайте нашия уебсайт.

2. Използване на уебсайта

Bleware.com предоставя възможност на потребителите да играят онлайн HTML5 игри без инсталация на допълнителен софтуер. Уебсайтът е предназначен за лична и нетърговска употреба. Забранено е използването на сайта за каквито и да е нелегални дейности.

3. Регистрация и акаунти

За достъп до някои функции на сайта може да бъде необходима регистрация. Вие носите отговорност за предоставянето на точна и пълна информация при създаване на акаунт, както и за запазването на конфиденциалността на вашите данни за достъп.

4. Права върху съдържанието

Всички HTML5 игри, графики, текстове и други материали, публикувани на Bleware.com, са собственост на уебсайта или неговите партньори. Не е разрешено копирането, разпространението или модифицирането на съдържанието без изричното съгласие на собствениците на авторските права.

5. Ограничение на отговорността

Bleware.com не носи отговорност за каквито и да е щети, възникнали в резултат на използването на уебсайта или невъзможността за неговото използване. Ние не гарантираме, че уебсайтът ще бъде достъпен непрекъснато или без грешки.

6. Външни връзки

Нашият уебсайт може да съдържа връзки към външни сайтове, които не се контролират от Bleware.com. Ние не носим отговорност за съдържанието или практиките за поверителност на тези външни сайтове.

7. Промени в условията

Bleware.com си запазва правото да променя тези Условия за ползване по всяко време. Промените ще влязат в сила веднага след публикуването им на уебсайта. Препоръчваме ви редовно да преглеждате тази страница за актуализации.

8. Прекратяване на достъпа

Ние си запазваме правото да прекратим или ограничим достъпа ви до Bleware.com по всяко време и без предупреждение, ако установим, че нарушавате тези Условия за ползване.

9. Приложимо право

Тези Условия за ползване се уреждат от законите на [държава] и всякакви спорове, възникнали във връзка с тях, ще бъдат разглеждани от компетентните съдилища в съответствие с местното законодателство.

10. Контакти

Ако имате въпроси относно тези Условия за ползване, можете да се свържете с нас чрез контактната форма на Bleware.com.

Дата на последна актуализация: